top of page
elektriciteit

Algemene elektriciteitswerken in woningen, horeca en winkels

Aanleg en vernieuwing van uw elektriciteit

Bent u in de stad van het Ros Beiaard op zoek naar een elektricien die van wanten weet?

Dan is Frédéric Van den Berghe het geknipte bedrijf voor u.


Wij installeren uw elektriciteit op basis van een nauwkeurig uitgetekend elektriciteitsplan zoals het wettelijk verplicht is. Geen plan betekent geen elektriciteitskeuring en dus ook geen goedkeuring voor uw installatie. Het geeft een duidelijk overzicht hoe het circuit precies loopt. En dat is bovendien handig voor elke eventuele uitbreiding of de vernieuwing van de bedrading in de toekomst.

Elektriciteit

Eenvoudige en complexe elektrische installaties

U kunt een beroep op ons doen voor het uitrollen van de elektriciteit in residentiële gebouwen zoals woningen, villa’s en appartementen.

Maar ook voor complexere installaties laten wij ons niet onbetuigd. Horeca- en winkeluitbaters, bedrijfsleiders van kleine kmo’s zijn klant bij ons. Die doelgroep heeft niet zelden specifieke eisen en behoeften.

meer info

Sterk in nieuwe toepassingen

Daarnaast hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in allerlei nieuwe applicaties op het gebied van elektriciteit. Op de eerste plaats zijn er de moderne domoticaoplossingen.

Zij maken de automatisatie en bediening op afstand van tal van elektrische toepassingen mogelijk. We staan eveneens in voor een professionele netwerkbekabeling zodat u altijd verzekerd bent van feilloos werkende wifiverbindingen, zowel thuis als op kantoor. Maar ook voor audiosturing kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om ons te contacteren als u overal in huis van een perfecte geluidskwaliteit wilt genieten.


Algemene elektriciteitswerken of domotica, wifi en hifi, bij Frédéric Van den Berghe doen we het allemaal!

iStock-1338099891.jpg
elektriciteit

UW ELEKTRICITEIT LEGGEN, UITBREIDEN OF VERZWAREN?
AARZEL NIET OM UW WENSEN MET ONS TE BESPREKEN.
EEN TELEFOONTJE OF MAILTJE VOLSTAAT!

bottom of page