top of page
Zonnepanelen

Maak gebruik van groene energie voor uw wagen, huis of bedrijf

EV laadpalen

Door de opkomst van elektrische wagens (EV = Electric Vehicle) gaan elektrische laadpalen nu en in de nabije toekomst meer en meer deel uitmaken van ons leven. Heeft u voor uw bedrijf of privé laadpalen nodig?
Breek er uw hoofd niet over, wij pakken dat project voor u aan.

Zonnepanelen

Zonnepanelen en load balancing

Heel veel mensen hebben de laatste jaren geïnvesteerd in zonnepanelen. Maar nu de terugdraaiende teller gaat verdwijnen moet ieder van ons slim omgaan met de opgeslagen energie. Wij zorgen ervoor dat de injectie van die groene stroom kan gaan naar zoveel mogelijk toestellen. Ook als u op uw werk bent, kunt u via een load balancing app  bewerkstelligen dat uw wasmachine, droogkast, vaatwasser of warmtepomp overdag maximaal draaien op de opgeslagen zonne-energie.


Ons bedrijf heeft onlangs een nieuwe zaak opgericht, ControlConnect. Samen met collega Bram focussen wij ons nu volop op deze nieuwe realiteit.

load balancing

Batterijen

Zijn de programma’s van uw wasmachine, droogkast, vaatwasser met de beschikbare zonne-energie afgelopen? En is ook uw elektrische wagen opgeladen? Dan nog kan u met een overproductie aan stroom zitten. Met een SMA-omvormer laadt u het teveel aan zonne-energie op in een batterij-unit i.p.v. het aan het publieke elektriciteitsnet af te staan. Zo kunt u uw overproductie inzetten op donkere dagen (als de zon niet schijnt) of in noodsituaties (zoals het uitvallen van het elektriciteitsnet). Met thuisbatterijen voorziet u maximaal in uw eigen elektriciteitsbehoefte. Wij bieden batterij-units van LG en BYD aan.

De plaatsing van zonnepanelen en thuisbatterijen in combinatie met load balancing, het vergt een serieuze kennis van een elektrisch installateur en die hebben wij bij Frédéric Van den Berghe. Wij werken samen met drie leveranciers die dat proces helemaal faciliteren: Home Manager, Smappee en Niko Home Control.

Smappee EV Line - Smappee Dashboard

WILT U EEN ELEKTRISCHE LAADPAAL PLAATSEN OF EEN BATTERIJ VOOR DE OPSLAG VAN UW OVERPRODUCTIE AAN ZONNE-ENERGIE? SPREEK ER MET ONS OVER.

bottom of page