top of page
Verlichting

Frédéric Van den Berghe,
uw verlichtingsspecialist in regio Dendermonde

Stijl en sfeer met het juiste licht

Wij passen de verlichting volledig aan uw voorkeur en behoeften aan. Er zijn talloze mogelijkheden en modellen voor ieders stijl: plafond- en wandverlichting, LED-oplossingen en nog veel meer. Met de juiste sferen kunnen we de perfecte setting creëren. Voor uw verlichting werken wij met een partner samen in onze buurt.

iStock-1318160345.jpg

Uitvoering van een gedetailleerd lichtplan

Bent u uitgekeken op uw oude verlichting en van plan om de verlichting in huis in een nieuw jasje te steken? Voldoet de huidige verlichting niet en is zij aan optimalisatie toe? Dan moet er meer gebeuren dan hier en daar een spot vervangen en een lichtpunt toevoegen. 

Waar dan ook - in een woning, een bedrijf of op kantoor -, de lichtvoorziening in een gebouw moet in zijn globaliteit bekeken worden. Daarbij wordt rekening gehouden met de inval van natuurlijk licht, de functie van de betreffende ruimte enz. Op basis van deze en andere parameters maakt onze partner de lichtstudie op. Dat komt tot stand in overleg met u zodat aan al uw wensen kan voldaan worden.


Laat u het hele interieur onder handen nemen door een interieurarchitect, dan werken wij graag met hem samen om uw project vlot te laten verlopen. Het grote voordeel daarvan is dat er op tijd kan geschakeld en geanticipeerd worden op eventuele technische issues.

meer info
Verlichting

WILT U UW INTERIEUR OPFRISSEN OF ZELFS EXTRA UITSTRALING GEVEN?
DAT KAN ZEKER MET AANGEPASTE VERLICHTING. MAAK EEN AFSPRAAK OM UW WENSEN TE BESPREKEN.

bottom of page