top of page
Elektriciteitswerken door Frédéric Van den Berghe

Algemene elektriciteitswerken in woningen, horeca, winkels en bedrijven

Anchor 1

AANLEG EN VERNIEUWING VAN UW ELEKTRICITEIT

Bent u in regio Dendermonde op zoek naar een elektricien die van wanten weet? Dan is Frédéric Van den Berghe de geknipte man voor u.
Frédéric installeert uw elektriciteit op basis van een nauwkeurig uitgetekend elektriciteitsplan zoals het wettelijk verplicht is. Geen plan betekent geen elektriciteitskeuring en dus ook geen goedkeuring voor uw installatie. Het geeft een duidelijk overzicht hoe het circuit precies loopt. En dat is bovendien handig voor elke eventuele uitbreiding of de vernieuwing van de bedrading in de toekomst.

emektriciteitswerken

STERK IN NIEUWE TOEPASSINGEN

Het bovenstaande leidt meteen welbepaalde elektriciteitswerken in waarop Frédéric zich de laatste jaren alsmaar meer toegelegd heeft: domotica. Die discipline biedt onbeperkte mogelijkheden voor de automatisering van alle elektrische toepassingen in uw huis, winkel of kantoor.

 

Daarnaast is elektriciteit zonder ICT tegenwoordig zo goed als onmogelijk. Een feilloos werkend internet is van essentieel belang voor wie thuis werkt en voor studerende kinderen. Misschien bent u wel fan van audiosturing waarbij wifi geïntegreerd wordt in muren en plafonds zodat u overal in huis kunt genieten van uw favoriete muziek.

Eenvoudige en complexe elektrische installaties

U kunt een beroep doen op Frédéric Van den Berghe voor het uitrollen van de elektriciteit in residentiële gebouwen zoals woningen, villa’s en appartementen. Maar ook voor complexere installaties laat Frédéric zich niet onbetuigd.
Horeca- en winkeluitbaters, bedrijfsleiders van grote ondernemingen en kmo’s zijn eveneens klant bij hem. Die doelgroep heeft niet zelden specifieke eisen en behoeften. Denk aan de grote machines waarmee in een productiebedrijf gewerkt wordt of de koelcellen in een restaurant. Dat is wel andere koek dan de gebruikelijke huishoudelijke toestellen in een privékeuken. Ook beveiliging en toegangscontrole bijvoorbeeld zijn in die omgevingen heel belangrijk.

NAME IT, FRÉDÉRIC DOET HET! VOLGENS UW NODEN EN OVEREENKOMSTIG DE NORMEN VAN VANDAAG!

Anchor 3

NEEM CONTACT OP

Aarzel niet om uw wensen te bespreken met Frédéric Van den Berghe uit Dendermonde.
Een telefoontje of mailtje volstaat!

bottom of page