top of page
Frédéric Van den Berghe, verlichtingsexpert
domotica door Frédéric Van den Berghe

Frédéric Van den Berghe, uw verlichtingsspecialist in regio Dendermonde

Anchor 1

UITVOERING VAN EEN GEDETAILLEERD LICHTPLAN

Bent u uitgekeken op uw oude verlichting en van plan om de verlichting in huis in een nieuw jasje te steken? Voldoet de huidige verlichting niet en is zij aan optimalisatie toe? Dan moet er meer gebeuren dan hier en daar een spot vervangen en een lichtpunt toevoegen. Doe een beroep op elektricien Frédéric Van den Berghe uit Dendermonde want hij heeft er een klare kijk op!

Waar dan ook - in een woning, een bedrijf of op kantoor -, de lichtvoorziening in een gebouw moet in zijn globaliteit bekeken worden.

Daarbij wordt rekening gehouden met de inval van natuurlijk licht, de functie van de betreffende ruimte enz. Op basis van deze en andere parameters maakt Frédéric een zorgvuldig uitgekiend lichtplan op. Dat komt tot stand in overleg met u zodat aan al uw wensen kunnen voldaan worden.

 

Laat u het hele interieur onder handen nemen door een interieurarchitect, dan werkt Frédéric graag met hem samen om uw project vlot te laten verlopen. Het grote voordeel daarvan is dat er op tijd kan geschakeld en geanticipeerd worden op eventuele technische issues.

Stijl en sfeer met het juiste licht

Stijl en sfeer met het juiste licht

Frédéric Van den Berghe past de verlichting volledig aan uw voorkeur en behoeften aan. Er zijn talloze mogelijkheden en modellen voor ieders stijl: plafond- en wandverlichting, ingebouwde spots met geschakeerde dimfunctie, LED-oplossingen en nog veel meer. Met zijn ervaring en knowhow is het voor Frédéric een koud kunstje om u gepersonaliseerd lichtadvies te geven voor een knusse zithoek, boven de eettafel, in de traphal of in uw bureau.

BOVENDIEN KAN HIJ U – GEHEEL VRIJBLIJVEND – DOORVERWIJZEN NAAR EEN GERENOMMEERDE VERLICHTINGSZAAK IN UW BUURT.

NEEM CONTACT OP

Wilt u de verlichting in huis herzien? Frédéric Van den Berghe is uw man, vanaf de studiefase tot en met de uitvoering. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

bottom of page