top of page
Van den Berghe, expert elektricitei

Frédéric Van den Berghe: expert voor elektriciteit, domotica, groene energie en verlichting in Dendermonde

OVER FRÉDÉRIC VAN DEN BERGHE

Zowat 15 jaar geleden is Frédéric gestart als elektricien in Dendermonde. Hij is gespecialiseerd in elektrische totaalprojecten die hij steeds eigenhandig uitgevoerd heeft. Maar anno 2022 lijkt zijn werk in niets meer op wat het vroeger was.

 

Elektriciteit is een domein dat qua technieken en toepassingen razendsnel evolueert. Een vakman als Frédéric kan niet achterblijven. Hij volgt de innovaties in de sector op de voet en past zich aan. En daar plukken zijn klanten de vruchten van.

Specialist in hifi en verlichting

Ten eerste werkt hij al geruime tijd samen met een specialist in hifi en verlichting. Hij blijft wel instaan voor de coördinatie van de werken. De volgende stap werd recent in 2021 gezet. Met collega en ICT-expert Bram van HVH Systems heeft Frédéric een nieuw bedrijf opgericht, Control Connect (www.controlconnect.be). Dankzij de bundeling van hun krachten én knowhow is dit bedrijf the best of both worlds. Samen surfen zij mee op de golf van de groene energie. Dat resulteert in een alomvattende service voor de klant.

Anchor 1
Van den Berghe

Automatisatie, domotica en groene energie zijn in een stroomversnelling. Frédéric Van den Berghe is helemaal mee!

Lees er alles over op deze website.

Frédéric Van den Bergh
Anchor 2

Meer info?

Meer info?

Meer info?

Meer info?

Anchor 4
Anchor 3

KLANT IS KONING

Frédéric Van den Berghe werkt in een straal van 20 km rond Dendermonde. Hij staat ten dienste van particulieren en bedrijven. Maar hij hanteert steevast hetzelfde principe: de klant staat centraal. Zo gaat hij voor een oplossing die 100 % aan uw wensen en budget beantwoordt. U vindt hem altijd in hoogsteigen persoon op de werf maar zoals gezegd werkt hij ook geregeld samen met collega en ICT-specialist Bram. U begrijpt het: uw project is bij deze professionals in goede handen.

 

NEEM CONTACT OP

Op zoek naar een ervaren team voor uw elektriciteit, automatisatie, groenestroomtoepassingen? Contacteer Frédéric Van den Berghe in Dendermonde voor info en deskundig advies.

CONTACTEER ONS

CONTACT FORMULIER

Uw bericht werd succesvol verzonden

Contact
bottom of page